OVER SKEG BV

Skeg BV is in 2005 opgericht door Gert Hartog

Skeg BV heeft verschillende specialisaties. Van beleid tot schetsontwerp en van beheer tot onderhoudsplan. De kracht is om te denken in oplossingen vanuit een helicopterview. Wij leveren snel en deskundig advies dat op maat is voor jouw project.

Gert-Hartog-Portret-Skeg-BV

Gert Hartog

 

We werken samen met een groot aantal bureaus en professionals op het gebied van inkoop, subsidie, civiele techniek en landschapsarchitectuur. Daardoor is het mogelijk om voor veel projecten totaaloplossingen te bieden. 

Samenwerken met Skeg BV is kiezen voor een no-nonsens en efficiënt projectmanagement met oog voor de maatschappelijke omgeving.

 
Gert-Hartog-Over-SKEG-BV

Filosofie

Vanaf de jaren tachtig is Gert een windsurfer, een sport die de grote massa al lang achter zich heeft gelaten. Voor hem is dit nog steeds een ultieme sportactiviteit. De wind met water samen te bedwingen als mens met een surfplank is de ultieme beleving. In de projecten die wij onderhanden nemen moet die beleving juist terugkomen.

Het beeldmerk van Skeg bv is een vin onder een surfboard. Deze skeg heb je nodig om de koers en richting vast te houden. Zo is dit ook bij het managen van projecten.  Samen bepaal je het einddoel van het project. De taak van de projectmanager is de koers zo te bepalen dat deze wordt gehaald.  Hoog in het vaandel staat: samen maak je het!

Samen bepaal
je het einddoel
van het project.

ZCFC

Gert Hartog is een groot fan van verschillende sporten en Skeg BV sponsort dan ook een aantal sportclubs en evenementen. Bij voetbalvereniging ZCFC is Skeg BV één van de hoofdsponsors.