Over Skeg bv

Skeg BV is in 2005 opgericht door Gert Hartog!
De expertise die de afgelopen jaren zijn opgedaan in de diversiteit van projecten leert dat elk project uniek is, maar toch ook weer gelijk is iets gemeen. Deze expertise van de vergelijkbaarheid en toch uniek wordt als kunde ingebracht in de projectaanpak. Hierbij speelt omgevingsmanagement intern bij de opdrachtgever en extern in het werkgebied een belangrijke peiler.
 
Gert Hartog
Vanaf de jaren tachtig ben ik een windsurfer, een sport die de grote massa al lang achter zich heeft gelaten. Voor mij is dit nog steeds een ultieme sportbeleving. De wind met water samen te bedwingen als mens met een surfplank is voor mij een beleving. In de projecten die wij onderhanden nemen moet die beleving juist terugkomen. 
We werken samen met een groot aantal bureaus en professionals op het gebied van inkoop, subsidie, civiele techniek en landschapsarchitectuur. Daardoor is het mogelijk om voor veel projecten totaaloplossingen te bieden. 
Samenwerken met Skeg BV is kiezen voor een no-nonsens en efficient projectmanagement met oog voor de maatschappelijke omgeving.
 
Filosofie 
Het beeldmerk van Skeg bv is een vin onder een surfboard. Deze skeg heb je nodig om de koers en richting vast te houden. Zo is dit ook bij het managen van projecten.  Samen bepaal je het einddoel van het project. De taak van de projectmanager is de koers zo te bepalen dat dit wordt gehaald.  Hoog in het vaandel staat: samen maak je het!
 
Sponsoring
Gert Hartog is een groot fan van verschillende sporten en Skeg BV sponsort dan ook een aantal sportclubs en evenementen.